Voetreflexologie workshop

Voetreflexologie workshop

Tijdens de eendaagse workshop Voetreflexologie leer je alles over reflexpunten op je voeten. De voeten zijn de spiegel van het menselijk lichaam. Het functioneren van de verschillende organen is vanuit de voeten af te lezen waarna de werking van deze organen met de juiste gebruikmaking van reflexpunten kan worden beïnvloed. Je leert hoe je jezelf en anderen in balans kunt brengen door Voetreflexologie toe te passen.

Deze eenvoudig aan te leren methode wordt onderwezen door Marion van Brussel. Zij is reeds vele jaren  gediplomeerd docent van de BER (Bond van Europese Reflexologen) geweest. Er wordt gewerkt met, een deel van, het cursusmateriaal dat ook in de beroepsopleiding voetreflexologie van de BER wordt gebruikt. De workshop is dus een perfecte opstap naar genoemde beroepsopleiding van de BER.

De workshop is vooral een zeer goede aanvulling voor mantelzorgers, pedicures, schoonheidsspecialisten en masseurs. De workshop is echter ook makkelijk toe te passen op iedereen in je naaste omgeving.

Na voltooiing van de workshop ontvang je een “Certificaat van deelname” .

Deelname

De Voetreflexologie workshop duurt 1 dag
De kosten zijn € 85,00

Agenda | Lesinformatie


Ben je enthousiast, maar staat er in de agenda geen geschikte datum voor jou? Voor overleg over de mogelijkheden of een andere datum nodigen wij je graag uit om contact met Aventurijn op te nemen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.