Reiki Master opleiding

Reiki Master opleiding

Enthousiaste Reiki 2 studenten gaan door met de Reiki Master opleiding, het derde niveau. Tijdens dit hoogste niveau van het Reiki Usui Shiki Ryoho Systeem leer je anderen af te stemmen op de Reiki Energie. Om zich verder te verdiepen in de geschiedenis van Reiki en hoe deze uiteindelijk vergroeid is met onze westerse samenleving heeft Marion in 2008 een bezoek gebracht aan Hawaii om te ervaren waar Hawayo Takata is geboren en heeft gewerkt.

Marion heeft in 2012 deelgenomen aan een studiereis naar Japan met als thema ‘Reiki en Religie’. Tijdens deze studiereis zijn bezoeken gebracht aan diverse boeddhistische tempels en is gezocht naar de kliniek waar Chujiro Hayashi Reiki heeft uitgeoefend. Tevens is een bezoek gebracht aan het geboortedorp, Tania, en het graf van Dr. Mikao Usui. Ook is er een bezoek gebracht aan de berg Kurama waar Dr. Mikao Usui 21 dagen is gaan mediteren en Reiki heeft herontdekt.

De volledige opleiding tot Reiki Master duurt ongeveer een jaar en in dit jaar kom je alles te weten wat je als Reiki Master nodig hebt. Zo leer je met verschillende mensen en situaties om te gaan als Reiki Master en je krijgt advies over het opzetten van je eigen Reiki cursussen. De opleiding tot Reiki master is een op maat gemaakte opleiding. Je leert wat voor jou belangrijk is. Er is veel tijd voor persoonlijke groei. Dit alles maakt dat niet één Reiki Master opleiding hetzelfde is.

Deelname

De Reiki Master opleiding duurt 1 jaar
Prijs € 10.000,00

Contact

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.