Opleiding Elementair Tenen Lezen

Opleiding Elementair Tenen Lezen

Deze tweedaagse opleiding is een uitstekend hulpmiddel voor opvoeders, onderwijskundigen, psychologen, pedicures, voetreflexologen, masseurs en iedereen die met voeten in aanraking komt. Na deze opleiding met goed gevolg te hebben afgelegd ben je gecertificeerd Elementair Tenen Lezer.

Wanneer je Tenen Leest kom je meer over je cliënt te weten. Als je je eigen Tenen Leest, kom je meer over jezelf te weten. We lezen de tenen kootje voor kootje. We krijgen een helder inzicht in je sterke, maar ook minder sterke, punten. Met deze wetenschap wordt het voor jou makkelijker met bepaalde situaties om te gaan.

Na voltooiing van deze tweedaagse opleiding ontvang je een erkend Certificaat van Stichting FuDaRe. Vervolgens kun je jezelf verder specialiseren door een verdiepingsdag te volgen. Daarna kun je door met de vervolgopleiding Erkend Tenen Lezen.

Deelname

De opleiding Elementair Tenen Lezen duurt 2 dagen
De kosten zijn € 275,00

Aanmelden


Ben je enthousiast, maar staat er in de agenda geen geschikte datum voor jou? Voor overleg over de mogelijkheden of een andere datum nodigen wij je graag uit om contact met Aventurijn op te nemen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.