MIR-Methode

MIR-Methode kring

Iedere 2e woensdagochtend van de maand organiseert Aventurijn de MIR-Methode kring van 10.00 uur tot 11.30 uur. Ontvangst vanaf 09.45 uur.

Wat doe je tijdens deze bijeenkomst?
Je ontmoet andere mensen die ook de MIR-Methode doen. Dat schept een band. De MIR-Methode begeleider leidt de bijeenkomst en neemt je mee door drie onderdelen:

1. Thema-bespreking

Bewustwording is soms de helft van het helingswerk. Door met elkaar te praten over een thema, word je je bewust van hoe dat bij jou speelt en kun je stappen zetten in je heling.

2. Vragenronde

Welke vragen heb je nog? De MIR-Methode begeleider beantwoordt de vragen die je hebt. Misschien heb je een vraag over het doen van de MIR-Methode. Misschien heb je persoonlijke vragen. De MIR-Methode begeleider kan jou dan al tips geven.

3. Kringheling

Tot slot doet de hele groep de 9 stappen van de MIR-Methode voor één persoon. Die ene persoon is de ‘ontvanger’. Het blijkt dat als de groep zich richt op een persoon, dat deze persoon een sterke heling ontvangt.

De 9 stappen van de MIR-Methode

Aai met je ene hand rondjes over je andere hand, heel langzaam. En alsmaar doorgaan met draaien. Terwijl je blijft aaien, noem je de onderstaande zinnen op. Elke zin noem je telkens 3 keer.

Stap 1. Zuurgraad optimaliseren.
Stap 2. Detox alle toxische belasting.
Stap 3a. Vader loskoppelen.
Stap 3b. Moeder loskoppelen.
Stap 4. Meridianen zuiveren.
Stap 5. Alle tekorten aanvullen.
Stap 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.
Stap 7. Basisbehoeften aanvullen.
Stap 8. Chakra’s en aura optimaliseren.
Stap 9. Missie verduidelijken.

Let op! Heb je een ziekte of ben je depressief? Begin dan eerst met alleen stap 5 en 7 (twee weken lang) en ga daarna pas naar alle 9 stappen. Bij twijfel altijd je arts raadplegen of contact opnemen met Aventurijn.

Deelname

Kosten € 5,00

Agenda

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.