De praktijk

_

De praktijk Aventurijn is gevestigd in Zwolle in een mooi oud Herenhuis en in Wezep in een werkelijk schitterende groene en rustige omgeving. In de praktijk zijn Marion en Jelle van Brussel werkzaam. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de detailhandel zijn we ons gaan toeleggen op de complementaire gezondheidszorg. Onze missie is het helpen van mensen. Door het aanbieden van behandelingen, cursussen en workshops willen wij mensen helpen hun eigen lichamelijke en geestelijke gesteldheid te verbeteren. Bij Aventurijn houden we van eenvoud.

Marion verzorgt diverse workshops, lezingen en cursussen in onze praktijk of op locatie. Dit kan ook jouw locatie of praktijk zijn. Om je een indruk te geven om welke cursussen of workshops het gaat: Reiki, Tenen Lezen of Voetreflexologie. Marion is CRKBO geregistreerd docent. Al onze cursussen en workshops kunnen zonder specifieke vooropleiding worden gevolgd.

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) schrijft voor dat alle zorgaanbieders moeten zijn aangesloten bij een door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende geschilleninstantie. Aventurijn is aangesloten bij Quasir.
 Banner1-Quasir-300x250.jpg

Marion van Brussel

is reeds vanaf 1991 als therapeut actief. Marion is Reiki docent (aangesloten bij de wereldwijd opererende Reiki Alliance), docent voetreflexologie geweest bij de BER (Bond van Europese Reflexologen), docent Tenen Lezen bij de stichting Fudare en MIR- methode begeleider.

Jelle van Brussel

kwam in 1991 met Reiki in contact en heeft de eerste- en tweedegraadscursus Reiki gevolgd. Jelle geeft in onze praktijk Reiki behandelingen. Jelle is ervaringsdeskundige in het coachen van mensen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.