Access Bars

Access Bars cursus

Een Access Bars® Cursus geeft je de sleutels tot onbegrensde mogelijkheden. Een ‘must have’ voor de therapeut of coach die het beste uit hun therapieën en coaching wil halen.

Tijdens de cursus creëer jij een andere realiteit en zal je veel van je obstakels, dingen die je weerhouden van dat wat je daadwerkelijk wil, los gaan laten. Dit creëert een betere versie van jezelf en dus een betere therapeut en coach voor jouw klanten.

Gedurende deze cursusdag die we om 10.00 uur relaxt beginnen ontmoet je Gary Douglas en dr. Dain Heer (de grondleggers van Access Consciousness®) op video. Je krijgt een duidelijke uitleg wat Access Bars® is hoe jij het kan toepassen voor jezelf en in je eigen praktijk. Ook hoe het wetenschappelijk werkt, dat Access Bars® je energiebanen reset en dat het bewezen is dat het helpt om angsten en depressies tegen te gaan, komt ter sprake. Voordat je met Access Bars® gaat werken leer je de Bars Clearing Statement en ontvang je de Bars Manual waarin alle informatie over Access Bars® staat.

Rond lunchtijd zal er alle tijd zijn om je eigen meegebrachte lunch te nuttigen. Thee, koffie, gezuiverd water en diverse zoete/zoute versnaperingen zijn aanwezig.

De cursusdag vervolgt met een combinatie van theorie en praktijk. Na het leren van de 32 Access Bars® punten gaan we deze gelijk in praktijk brengen. Zo ontvang je twee behandelingen van andere deelnemers en geef je zelf ook twee behandelingen. Tijdens deze behandelingen wordt je gecoacht door Gecertificeerd Access Bars® Facilitator Jelle van Brussel.

Aan het einde van de dag, om 18.00 uur, ronden we de cursus af en krijg je een certificaat. Je mag jezelf vanaf nu een gecertificeerd Bars Practitioner noemen. Je mag dan de Bars behandelingen geven aan anderen. Zo kun je Access Bars gelijk aanbieden in je eigen praktijk.

Deelname

De Access Bars® cursus duurt 1 dag
De kosten zijn € 300,00

Agenda

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.